Kombiner dine ønsker til det bedste boligsalg

Særligt sommeren er en god tid for at kombinere et hurtigt salg med både billigt salg og en høj salgspris.

Det er jo hele tre ting på én gang?

Set i forhold til 2016 er der i år kommet over 5.000 flere nye huse til salg, mens det samlede udbud alene i juni måned er faldet med ca. 2.000.

Der sælges således langt flere huse, end mæglerne kan nå at få nye ejendomme til salg, hvilket viser et marked med høj købelyst og gode muligheder for sælgerne.

For Saleas kunder, giver det en unik mulighed for at kombinere nogle af de overordnede ønsker til boligsalget, da den rette mægler både vil kunne sælge hurtigt og til en rigtig god pris uden nævneværdige nedslag i forbindelse med forhandlingerne.

Samtidig giver markedet mulighed for store besparelser på f.eks. salgsmarkedsføring af boligen og dermed samlet lavere omkostninger forbundet med salget.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du vil sælge.

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

På hverdage, vil du blive kontaktet af en uvildig Salea rådgiver inden for 24 timer. Her afklarer vi dine behov og finder den rette ejendomsmægler, som skal vurdere og måske sælge din bolig. Vi videregiver kun oplysninger til den valgte ejendomsmægler og der er ingen bindinger. Læs mere om Salea.dk

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes