Den højeste salgspris

Mægler forsøger altid at få den bedst mulige pris for din bolig, men det kan være, at du har et særligt ønske eller behov for en bestemt pris.

Maximalt udbytte ved salget

Hvis en høj pris er vigtigst for dig, skal du bruge en mægler, der respekterer dette. Der kan være mange grunde til, at du har brug for en høj pris og ikke skeler til hverken liggetid, salær, eget engagement eller diskretion.

Du har brug for en ejendomsmægler, der virkelig forstår at sælge din bolig som en drøm, en fantastisk mulighed og en enestående chance.

Vi har kontakt med ejendomsmæglere i hele landet. Vi kender dem og ved, hvem af dem, der vil være bedst til at sælge din bolig til den høje salgspris.

Kom videre med fokus på optimal pris for boligen? Så klik på "Kontakt mig" nu - ellers læs videre..

 

Når prisen betyder alt

De fleste ejendomshandler er et mix af mange faktorer, som f.eks. den klassiske knude med salgspris og liggetid. I dit tilfælde er salgsprisen det altoverskyggende fokus. Det kan være, du er i en situation, som kræver alle de penge, du kan få for din bolig. 

Tålmodighed
Hvis du er så heldig at have tid og ro til at vente på den helt rigtige køber og pris, så er det selvfølgelig helt naturligt, at du vælger en bolighandel med fokus på den høje salgspris.

Det kan være, at du har besluttet at flytte, men at du ikke har nogen ambitioner om, at det skal ske med det samme. Det kan være, at du har flere boliger, og det kun er den helt rigtige køber, der afgør, om du sælger eller ej.

Teknisk insolvens
Hvis du har økonomiske problemer og er afhængig af at kunne betale dine kreditorer, er en høj salgspris også vigtig for dig. Måske er boligen det eneste af stor værdi og en chance for at få dig ud af dine økonomiske vanskeligheder.

Hvis din gæld i boligen er større end din boligs værdi ved salg, er du teknisk insolvent. Her er du måske blevet fanget da priserne pludselig faldt drastisk eller af bare at have købt for dyrt.

Affektionværdi
Et boligsalg med fokus på en høj pris kan også handle om, at boligen har en stor affektionsværdi for dig. Det kan være, du selv har bygget huset eller at du netop i huset har oplevet ting, som er med til at forhøje den personlige værdi.

Når man har mange følelser i den bolig, man sælger, ønsker man en mægler, der forstår at værdsætte alle de ting, som du selv elsker. Du har ikke tænkt dig at sælge dit skønne hjem til for lav en pris, så vil du hellere vente på den rette køber. Det forstår vores mæglere.

Vi lytter til dig
Vi finder den helt rigtige mægler til dig i dit område. Få en snak med os om dine ønsker til boligsalget. Vi har daglig dialog med mæglerne og kender dem. Vi vælger de bedste alternativer til dig ud fra dine behov.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du vil sælge.

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

På hverdage, vil du blive kontaktet af en uvildig Salea rådgiver inden for 24 timer. Her afklarer vi dine behov og finder den rette ejendomsmægler, som skal vurdere og måske sælge din bolig. Vi videregiver kun oplysninger til den valgte ejendomsmægler og der er ingen bindinger. Læs mere om Salea.dk

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes