Artikel

Flere fordele ved det diskrete salg

Måske vil du gerne sælge, hvis det rigtige bud kommer – måske skal du sælge, men det er i hvert fald ikke noget, du har travlt med, eller som kommer nogen ved?

Flere fordele - når du gerne vil sælge, men vil tage det roligt og ikke er klar til at dele dine overvejelser med andre

Har du det også sådan?

I sådan et tilfælde er det ikke en løsning at sætte din bolig til salg hos en ejendomsmægler, for du har egentligt ikke behov for at sælge den. Du er bare åben over for det rigtige bud, både hvis det kommer nu, men også hvis det først kommer om et halvt år.

Løsningen er at lade dig opskrive i ejendomsmæglerens køberkartotek, dog uden at du sætter din bolig til salg.

Danske ejendomsmæglere har bred erfaring med den situation, at du som boligejer gerne vil sætte din bolig på markedet uden at et salg er presserende og uden at gøre et stort nummer ud af det. Det er hvad køberkartoteket er til for. Når en køber henvender sig til ejendomsmægleren kan denne se din bolig og eventuelt udtrykke interesse i den, men din bolig bliver ikke vist fx på Boligsiden.dk sammen med alle de andre boliger til salg.

Dette har også den fordel, at din bolig ikke opnår en lang liggetid fordi du egentligt ikke er interesseret i at sælge den. En lang liggetid kan være med til at afskrække potentielle købere (hvis den har været til salg i så lang tid må der jo være noget galt med den!) eller i hvert fald anspore køber til at kræve en uretfærdig rabat af dig som sælger.

At få sat din bolig i ejendomsmæglernes køberkartotek koster oftest absolut ingenting. Ejendomsmægleren tjener sine penge på eventuelt salg, når der findes en køber til din bolig.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes