Hvordan sælger jeg mit hus?

Salea har i mere end 10 år leveret reelle forslag til den eller de mæglere, der kan sælge dit hus baseret på dine behov.

I starten var behovet ren pris, men efterhånden som vi talte med folk, gik det op for os, at forventningsafstemningen ofte afdækker flere faktorer, som er væsentlige for et godt salgsforløb.

Det kan være pris, liggetid, mulighed for eget engagement eller noget helt fjerde. Her er det fundamentalt, at det er dine ønsker og situation, der afgør, hvad der er bedst for dit boligsalg.

I Salea ved vi derfor, at Boligsalg er mere end bare pris og underskrevne kontrakter. Et boligsalg handler om et perfekt match mellem ejendomsmægler og sælger. Vi kender mæglermarkedet og ønsker at hjælpe dig til det bedste match.

 

Uafhængig rådgiver, som lytter til dig

På Salea.dk bliver du sat i forbindelse med en ejendomsmægler, der kender dit behov. Vi er uafhængige af mæglerkæderne og giver dig det du mest har brug for uanset hvem du i sidste ende vælger til at sælge dit hus eller lejlighed.

Der findes et væld af ejendomsmæglere i hele landet og således lige så mange spørgsmål til hvorvidt den ene er bedre for dig en en af de mange andre. Skal du vælge en kæde eller en lokal mægler, en der er ung og dynamisk eller en erfaren gammel ræv? Vi lytter til dig, og dernæst finder vi din mægler. Vi taler med mæglerne hver dag. Vi kender dem og ved, hvad de hver især er bedst til.

Kort sagt, vi hjælper dig med at finde den bedste mægler. Sammen taler vi om din ejendom og de særlige behov, der udspringer af din unikke situation for at finde frem til de bedste mæglere til at løse opgaven.

På den måde undgår du et langt forløb med den forkerte ejendomsmægler og skal ikke selv bruge tid på at vurdere og veje de mange muligheder, systemer og priser, som mæglere tit pakker flot ind, når de byder ind på dit ejendomssalg.

På Salea.dk får du sikkerhed og kvalificeret rådgivning, inden du skal træffe en af de helt store beslutninger, som oven i købet kan gå hen og blive rigtig dyrt, hvis forudsætningerne skrider.

 

 

Hvordan hjælper vi dig hos Salea?

Vi er alle forskellige og ejendomssalg kan variere. Hos Salea vurderer vi ganske enkelt hvilke ejendomsmæglere i dit område, der passer bedst til dine behov og din situation

Måske kan du se dig selv i nogle af disse situationer: Du er blevet ledig og ønsker en billigere bolig, familien skal flytte tættere på jobs eller uddannelse, du er blevet skilt/skal giftes og skal sælge hurtigt, du står med en spændende økonomisk mulighed og pengene vil falde på et tørt sted, eller du har tid nok til at ejendomsmægleren kan komme helt i bund med sit netværk og skaffe den absolut bedste salgspris..

Og så er Salea løsningen for dig.

Vores rådgivning og mæglerens vurdering er gratis og uforpligtende

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du vil sælge.

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

På hverdage, vil du blive kontaktet af en uvildig Salea rådgiver inden for 24 timer. Her afklarer vi dine behov og finder den rette ejendomsmægler, som skal vurdere og måske sælge din bolig. Vi videregiver kun oplysninger til den valgte ejendomsmægler og der er ingen bindinger. Læs mere om Salea.dk

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes