Det nemme salg

Det nemme salg har fokus på bekvemmelighed og et minimum af eget engagement. Du skal derfor have en ejendomsmægler med styr på tingene, som hurtigt forstår dit behov, tager bolden og løser opgaven.

Salg når du næsten ikke selv "orker"

Du har en hverdag hvor der ikke rigtigt er tid eller mulighed for at rode med alle de ting, som indgår i en ejendomshandel.

For dig vejer hverken pris, liggetid eller andre særlige forhold særlig meget i forhold til at skulle stå med alt besværet ved salget. Med andre ord har du behov for det nemme salg.

Den rette mægler for dig tager sig af alt det praktiske. Måske endda også rengøring inden fremvisning? Du opdager næsten ikke, at huset er sat til salg, før det er solgt.

Hos Salea lytter vi til dig og sammen vurderer vi behovet for dit engagement i boligsalget.

Vil du høre hvordan vi kan hjælpe? Så udfyld formularen "Kontakt mig" - ellers læs videre..

 

Kom godt videre uden besvær

Når du vælger ejendomsmægler, handler det ofte om kemi mellem dig og mægler. Kemien opstår, når du er sikker på, at mægler kender og kan løfte dine behov. For dig skal boligsalget være så nemt og smertefrit som muligt.

Du har måske ikke interesse i den bolig, du skal sælge. Det kan være, at du har arvet eller skal sælge den på vegne af nogen, men det kan også være, at du grundet andre prioriteter ikke har tid til at involvere dig i den praktiske del af salget.

Modsat kan du også være midt i en svær tid, hvor der er mange følelser forbundet med et salg. I den forbindelse er det rart med en mægler, der kan se objektivt på tingene og hjælpe med at træffe nogle gode beslutninger.

Det kan også være, at du lider af et handicap eller kæmper med andre udfordringer, som gør det besværligt for dig at deltage i fremvisninger og møder med mægler.

Og måske bor du bare ikke i nærheden..?

Uanset hvad det kan være, er du mest interesseret i en mægler, der kan overtage hele processen.

 

Vi lytter til dig, og sammen finder vi den helt rigtige mægler til dit boligsalg
Få en snak med os om dine tanker og ønsker til boligsalget. Ud fra dine individuelle behov vurderer vi, hvad der er den bedste løsning for dig.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du vil sælge.

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

På hverdage, vil du blive kontaktet af en uvildig Salea rådgiver inden for 24 timer. Her afklarer vi dine behov og finder den rette ejendomsmægler, som skal vurdere og måske sælge din bolig. Vi videregiver kun oplysninger til den valgte ejendomsmægler og der er ingen bindinger. Læs mere om Salea.dk

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes